Monday 28 November 2011

033 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τ.ΠΑΡΠΑΣ BSc.,MSc (Eng) Phd (El. Eng)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
TEL 99680229 FAX 22420034
email gtparpas@cytanet.com.cy
http://parpaseng.blogspot.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ.

Πρώτα θέλω να σας βεβαιώσω ότι είμαι υπέρ όλων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ιδιαίτερα υπέρ των Ανεμογεννήτριων.
Η εργασία μου σχετίζεται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πάντα αισθάνομαι την εχθρότητα των οικολόγων προς τις ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, ηλιακοί θερμικοί θερμοσίφωνες , και σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από οικιακά σκουπίδια και από απορήμματα ζώων και ανθρώπων. Γενικά οι οικολόγοι και ιδιαίτερα ο βουλευτής των οικολόγων είναι εναντίον όλων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το παρών άρθρο είναι σε απάντηση του άρθρου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος στις 9 Αυγούστου 2011, από τον βουλευτή τον οικολόγων Κύπρου.
Ο αρθογράφος προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι υπέρμαχος των μικρών ανεμογεννήτριων και προσπαθεί να πείσει τα διάφορα κυβερνητικά τμήματα να δώσουν την συγκατάθεση τους να τοποθετούνται σε αστικά κέντρα.
Ο αρθογράφος ξεχνά πως ο ίδιος προσωπικά έλαβε μέρος σε διαδηλώσεις εναντίων των μεγάλων αδελφών των μικρών ανεμογεννήτριων. Οι άλλοι οικολόγοι που είναι κρυμμένοι στα άλλα κόμματα τον ακολούθησαν.
Αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει για αρκετά χρόνια η εγκατάσταση ανεμογεννήτριων σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο.
Θέλετε απόδειξης : βλέπε φωτογραφίες στον Φιλελεύθερο από διαδηλώσεις εναντίων των ανεμογεννητρίων, εναντίων των ΧΥΤΥ και εναντίων της αφαλάτωσης δεν θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε τους οικολόγους ή τον βουλευτή των οικολόγων. Βλέπε επίσης άρθρα στον τύπο εναντίων των φωτοβολταϊκών και στην παραγωγή ενέργειας από απορήμματα ζώων και ανθρώπων.

Τώρα θα δούμε την αντίδραση του βουλευτή των οικολόγων και των οικολόγων όταν ανακοινωθούν έργα όπως παραγωγή βιοντίζελ από φύκια, παραγωγή ενέργειας από ηλιακά θερμικά πάρκα, παραγωγή ενέργειας από τα ζωικά απολιθωμένα πετρώματα που είναι γεμάτη η Κύπρος.



No comments:

Post a Comment